Over Flo Jewelry

Ontdek het verhaal van Flo Jewelry

Onze missie? Een uniek collectie handgemaakte juwelen zodat jij kan stralen!

Ons verhaal Geschiedenis Meer informatie

Over Flo Jewelry

Stijlvol, trendy en kleuren die matchen.

Ik ben in 2010 gestart met Flo Jewelry vanuit een passie voor juwelen. Het boeide mij om vrouwen advies te geven bij het vinden van een passend accessoire. Na een opleiding juwelenontwerp ben ik overgegaan naar het vervaardigen van eigen creaties. Elk seizoen bied ik meermaals een nieuwe collectie aan en daarnaast maak ik juwelen op maat.Binnen de collectie Flo vind je vandaag een ruim aanbod aan accessoires.

In het creëren begint alles met de zoektocht naar unieke kralen en pure materialen. Deze komen uit binnen- en buitenland, Milaan en Venetië zijn mijn favoriete steden. Mondgeblazen glaskralen haal ik bijvoorbeeld in verschillende ateliers op het Venetiaanse eiland Murano. De collectie is uniek: elk juweel is een origineel ontwerp.

Een passend juweel werkt de look van de vrouw immers helemaal af, het zorgt voor een perfecte outfit

Vind het juweel dat bij je past

Geschiedenis

De hoogtepunten uit het verhaal van Flo Jewelry

Oprichting Flo Jewelry

1 januari 2010

Flo Jewelry wordt in 2010 opgericht door ontwerpster Leen Snoeck

Bezoek aan de Fashion beurzen van Milaan & Parijs

15 februari 2010

Om een nieuwe collectie te creëren ga ik steeds op zoek naar unieke kralen en pure materialen. Deze komen uit binnen- en buitenland. Ik ga ieder seizoen op zoek naar mode-inspiratie op de fashion beurzen in Milaan & Parijs.

Diploma juweelontwerp

1 januari 2019

Diploma Juweelontwerp CVO Antwerpen In deze opleiding verfijnde ik mijn vaardigheden om met mijn favoriete materialen unieke creaties te ontwerpen. Aan de hand van professionele tools & nieuwe technieken zorg ik er ieder seizoen voor dat ik de juwelen van Flo Jewelry naar een hoger niveau til.

HandMade in Belgium

1 oktober 2019

HandMade in Belgium

Ik krijg het ‘HandMade in Belgium’-label van Unizo. Mijn ambachtelijke, met de hand gemaakte juwelen worden bekroond.

Over ontwerpster leen snoeck

Vanuit een passie voor juwelen heb ik de opleiding juweelontwerp gevolgd en ben ik gestart met mijn zaak ‘Flo Jewelry’. Mijn aangeboren feeling voor kleuren en materialen werd in mijn omgeving erg gesmaakt en zo kreeg ik meer en meer vragen om passende accessoires te creëren bij een outfit. Elk seizoen bied ik een nieuwe collectie juwelen en accessoires aan, daarnaast maak ik juwelen op maat.

Heeft u een winkel en bent u benieuwd naar mijn collectie? Aarzel niet contact met mij op te nemen. 

Meer over flo jewelry